Szeptember 29-én, körülbelül 21:30 perckor Budapest II. kerületének egy ismert szórakozóhelyén az épp koncertet adó Bradas zenekarra tört a rendőrség néhány termetes embere.

A tánctéren előrenyomuló félmeztelen felsőtestű csoport elfoglalta a közönség első sorait, és szilaj módon tartotta azt.

Miután felvették az alakzatot, fékezhetetlen (félmeztelen) jó kedvvel, másokkal nem sokat törődve táncoltak, koccantak, koccintottak, gátlástalan kitartással Eddát és Tankcsapdát kértek a zenekartól.

Nyál és sörmintákat helyeztek el a földre, majd élethű megszédülést imitálva a mintákra zuhantak. Alkoholos italokat fogyasztottak, összeborultak és üveges szemmel boldogok voltak. Házkutatási engedély nélkül lefoglalták a mikrofonokat, majd hangmintákat helyeztek el bennük. Ezen cselekményt még akkor is kitartóan folytatták, amikor azok már ki voltak kapcsolva. (igaz, akkor már a srácok is OFF-on álltak)
Meg nem erősített források szerint a váratlan rajtaütésszerű akció legénybúcsú volt, de ezt a BRFK hivatalosan nem erősítette meg. Mondjuk nem is cáfolta. Mondjuk nem is kérdeztük meg őket.

A közönség köreiben nem kis megrökönyödést keltő kordont a koncert szünetéig tartották, majd feloszlatták, pontosabban alkoholos befolyásoltságuk miatt feloszlottak.
Utána már minden remek volt.

Írta volna a Blikk, ha megírta volna.



*******************
Bocsánat, jogosan rám szóltak, hogy túl megbocsátóan írtam róluk (pedig marha dühös vagyok). Igen, tényleg poénra vettem, a valóság ennél sokkal kiábrándítóbb volt. Jöjjön hát az ERKÖLCSI IZÉ:
Bebaszni lehet, legénybúcsún szinte kötelező. De agresszívnak és tolakodónak lenni, pláne többször a földre turházni (elnézést, így volt), a piát szétlocsolni, a zenekart és közönségét inzultálni (nem csak szóban) annyira nem menő. Főleg úgy, hogy a koncert nem értük volt, ők ott a közönség részei lettek (akaratunkon kívül). Ahogy viselkedtek, nem csak őket minősíti, hanem a szervezetet is, melynek tagjai, ez már azért komoly felelősség. Ettől még óva intek az általánosításoktól.
Az első hírek még úgy szóltak, hogy a srácok TEK-esek voltak, közben a TEK közreműködésével kiderült, hogy csak bekamuzták. Ki kell tehát hangsúlyoznunk, hogy az eseményeknek semmi köze a TEK-hez!

És végül jó közönségünktől szeretnék elnézést kérni. A nevükben is.